Chitaristul Eddie Van Halen, răpus de cancer

  de Special Arad | 7 octombrie 2020, 8:09 AM | Internaţional | Music | Recomandările editorilor

  0

  (foto: wikipedia.ro)

  Legendar chitarist și co-fondator al trupei Van Halen, Eddie Van Halen a murit la vârsta de 65 de ani.

  Artistul american a fost răpus de cancer, relatează BBC.

  Anunțul decesului a fost făcut de fiul lui Eddie Van Halen, Wolfgang.

  ”Am folosit pene de metal – din alamă şi cupru – pe care le ţineam mereu în gură, exact acolo unde am dezvoltat cancer la limbă. În plus, practic trăiesc într-un studio de înregistrări care este plin cu energie electromagnetică. Asta e o teorie. Fumam şi luam multe droguri. Dar plămânii mei sunt curaţi. E o teorie a mea, însă medicii spun că este posibil”, mărturisea artistul în 2015.

  Frații Eddie și Alex Van Halen (toboșar) și-au creat trupa alături de vocalistul David Lee Roth și de basistul Michael Anthony, cunoscând succesul pe scena muzicală din Los Angeles, în anii ’70, devenind una dintre cel mai bine vândute formaţii ale tuturor timpurilor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.