joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Chitaristul arădean Teo Boar – surpriză de proporții la împlinirea a jumătate de secol. Peste 100 de prieteni i-au „servit-o” (VIDEO)

  de Special Arad | 31 martie 2015, 6:23 AM | Știri Arad

  0

  Pentru o noapte, o bună parte a lumii muzicale a luat pauză pentru a asista la o petrecere, celebrarea lui Teo Boar, care a împlinit 50 de ani. Știind că merge la un concert, muzicianul arădean s-a speriat când a dat ochii cu o mare de prieteni.

  Cheful a avut loc la Arad, la restaurantul Marem, și a fost pus la cale de iubita artistului, artista plastică Otilia Bejan. Pentru Teo Boar au bătut lungul drum București-Arad peste 30 de prieteni, din rândul cărora amintim: Mircea Vintilă, Vlady Cnejevici, Ioan Gyuri Pascu, Radu Captari, Leo Iorga (Pact), Adrian Igrișan, Tavi Pilan (Cargo), Victor Solomon, Vichi Stepanovici (Bandidos), fostul pugilist Mihai Leu și cel mai rocker dintre canotori, Ivan Patzaichin.

  Din partea „casei”,au participat primarul Aradului Gheorghe Falcă, prieten din copilărie cu sărbătoritul, și trupa Quatermion Band. Petrecerea-surpriză a fost una de infarct pentru Boar (care cântă și în Pasărea Rock, Mircea Baniciu Band și Pasărea Colibri), mai ales în momentul când a dat ochii cu audiența, circa 200 de persoane, toți cunoscuți și prieteni. Cheful, stropit cu un jam session autentic, s-a închietat în dimineața zilei următoare și atât de vesel a fost încât sărbătoritul nu a avut timp nici astăzi să deschidă cadourile primite. Filmul și fotografiile sunt preluate de pe pagina de facebook a artistului.

  INTRĂ AICI să vezi video-ul cu surpriza (Filmulețul este postat pe pagina de facebook a artistului și durează 10 minute)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.