Chișineu Criș: 10 milioane de euro pentru fabrica de utilaje agricole

  de Special Arad | 12 februarie 2015, 12:03 PM | Business | Chişineu Criş | Știri Arad

  0

  Știri Arad: Producătorul italian de utilaje agricole Maschio-Gaspardo România, care deţine o fabrică în localitatea ară­deană Chişineu Criş, şi-a bugetat pentru acest an investiţii de 2,5 mil. euro pentru lucrări de extindere a uni­tă­ţii de producţie şi instalarea unor noi echipamente tehnologice.
  Proiectul face parte dintr-un program mai amplu de investiţii, de 10 mil. euro, pentru extinderea fabricii de utilaje agricole din Chişineu Criş, cu o nouă unitate de producţie de peste 8.600 de metri pătraţi, care se va finaliza în 2016.
  În acest an sunt prevăzute investiţii de 2,5 milioane de euro pentru lucrări de extindere a unităţii de producţie şi instalarea de echipamente tehnologice. În total, vor fi investiţi aproximativ 10 milioane de euro în extinderea fabricii de la Chişineu-Criş, proiect care se va finaliza în 2016“, a declarat Mirco Maschio, administratorul companiei Maschio-Gaspardo România, pentru ZF.
  Sursa: Zf.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.