Chelsea, victimă colaterală a războiului din Ucraina! Abramovich a fost sancționat și clubul trage ponoasele

  de - | 10 March 2022, 3:35 PM | Sport

  0

  Oligarhul rus Roman Abramovich a intrat pe lista de persoane sancționate în Marea Britanie pentru susținerea regimului Vladimir Putin, scrie gsp.ro.

  În vârstă de 55 de ani, Roman Abramovich are toate conturile din UK blocate și nu i se va permite să intre în Insulă, informează The Sun. Conform sursei citate, Chelsea va putea în continuare să participe în competițiile de fotbal, datorită unei excepții făcute de britanici.

  Ce efecte au sancțiunile asupra lui Chelsea?
  – Clubul nu mai poate vinde bilete la meciuri, doar abonamentele mai sunt valabile;
  – Clubul nu-și mai poate vinde marfa;
  – Chelsea nu mai poate efectua transferuri;
  – Contractele jucătorilor nu mai pot fi înnoite.

  7 oligarhi ruși au fost sancționați astăzi: Roman Abramovich, Igor Sechin, Oleg Deripaska, Andrey Kostin, Alexei Miller, Nikolai Tokarev și Dmitri Lebedev. Premierul Boris Johnson a declarat că „UK nu va fi un paradis fiscal pentru cei care susțin războiul lui Putin. Ne arătam susținerea pentru poporul ucrainean”, încheie gsp.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.