Update Chelneriță, bătută măr de un interlop și soția acestuia pe o terasă din Arad. Fata a ajuns la spital

  de Tudor Bogdan | 23 august 2019, 4:36 PM | Știri Arad | Topic special

  22

  A sunat „ceasul rău” pentru o tânără din Arad, care a avut ghinionul ca la o masă de pe terasa la care lucra aceasta să se așeze un interlop arădean și soția sa, acestora din urmă neplăcându-le „fața” fetei.

  Concret, surse care s-au aflat la fața locului au explicat pentru Special Arad că, în cursul zilei de vineri, pe terasa cafenelei „Orizont”, din cartierul arădean Micălaca, a avut loc o scenă desprinsă din filmele cu mafioți, în care oamenii simpli nu aveau voie nici măcar să ridice privirea către acei mafioți. Mai exact, pe terasa cafenelei menționate s-au așezat interlopul arădean Cristian Varga și soția acestuia. Am reușit să luăm legătura și cu fata care susține că a fost bătută de cei doi, care ne-a povestit cum s-a întâmplat totul, iar varianta acesteia este susținută totodată și de către alți doi martori prezenți la toată scena și cu care am reușit să discutăm.

  Astfel, tânăra ne-a povestit că se afla în timpul serviciului, la cafeneaua mai sus menționată, când pe terasă au apărut Varga și soția acestuia. Tânăra spune că, la câteva momente după ce aceștia s-au așezat la masă, un coleg de-al ei s-a dus să-i salute pe cei doi, cunoscându-se, moment în care soția lui Cristian Varga a arătat cu degetul spre chelneriță și a făcut un semn cu capul. Ulterior, colegul fetei s-a dus la masa la care se afla fata, pentru a-i transmite probabil ce au zis cei doi, însă din spatele ospătarului a apărut și Varga, adresându-i jigniri fetei.  La scurt timp la acea masă și-ar fi făcut apariția și soția lui Varga, aceasta aplicându-i „la foc automat” câteva palme fetei, acompaniate de un pumn venit din partea interlopului. În urma loviturilor, fata susține, la fel ca și martorii, că a căzut pe o bancă, lovindu-se cu capul de spătar, moment în care a rămas inconștientă preț de câteva secunde.

  „Eram la serviciu și stăteam la masa ospătarilor, împreună cu o colegă care mânca. La un moment dat au apărut cei doi pe terasă (n.red. – Varga și soția). Nici măcar nu m-am uitat spre ei. O altă colegă s-a dus să-i servească. Între timp un coleg s-a întors de la magazin și a trecut pe lângă masa lor. Fiindcă îi cunoștea, colegul meu s-a oprit să îi salute. În acel moment, ea (n.red. – soția lui Varga) a arătat cu mâna spre mine și a făcut un semn din cap. M-am uitat discret, cu coada ochiului spre ei, fără să întorc capul. Imediat după aceea, colegul meu a venit de la ei de la masă spre noi, iar eu l-am întrebat dacă e bai ceva. Nici nu am apucat să întreb mai multe sau să îmi răspundă, că din spatele lui venise individul respectiv direct spre mine, eu stând pe bancă. S-a încruntat și mi-a adresat mai multe jigniri, spunând că toți ospătarii de la acest local facem figuri și că o să dea foc barului, cu noi înăuntru. În spatele lui a venit și soția lui, care direct mi-a dat câteva palme. Apoi a intervenit și el cu un pumn. Am căzut și m-am împuns în bancă, dar am dat și cu capul de spătar. Mi s-a rupt filmul câteva secunde, iar ei au continuat să mă lovească. Lucrurile acestea se vor vedea și pe filmare”, ne-a povestit tânăra agresată, căreia momentan nu-i facem public numele, din motive lesne de înțeles.

  După ce au lovit-o cu brutalitate pe chelneriță, Varga și soția sa au părăsit localul. Însă lucrurile nu aveau să rămână chiar așa. Fata, împreună cu un prieten s-a dus direct la Secția 2 de Poliție, situată în cartierul Micălaca, unde le-au povestit polițiștilor ceea ce s-a întâmplat.

  Tot acolo, la secția de Poliție, a fost solicitată și intervenția unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad, care imediat după declarațiile date la poliție a transportat-o pe tânără la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Arad.

  „Momentan sunt mai bine, însă simt dureri în zonele în care am fost lovită, mă doare capul, am niște vânătăi la picior și inflamații în zona gâtului. Când respir simt dureri. Cei de la spital mi-au făcut mai multe analize, de la tomograf, la radiografii și analize de sânge. Acum aștept rezultatele analizelor. Voi merge luni și la Medicina Legală și peste tot”, ne-a mai povestit tânăra bătută de interlopul Varga și soția acestuia.

  UPDATE

  Cristian Varga ne-a contactat ieri după-amiază la telefonul redacției solicitându-ne un drept la replică. Cum este normal, i-am promis că o să îl publicăm. Seara ne-a contactat spunându-ne ca va reveni cu o poziție după ce se va consulta cu avocatul. Până la această oră nu am primit declarații din partea acestuia.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Oare dacă ar avea un copil ce ar zice sa treacă prin aceleași tratamente? Ei probabil sunt obișnuiți, asa s-or iubi și acasă. E un nivel de prostie demn de invidiat. Oricum au omorât localul cu reclama negativa, de evitat în orice condiții. Cat oameni de genul fac “legea” în zonă, nimeni nu ar vrea nici măcar sa respire același aer plin de prostie.

   +43 voturi
   +1
   -1
  2. E de văzut când se pronunță instanța. Daca rămâne plângerea până să ajungă la instanța etc. De obicei agresorii își agasează victimele pentru a renunța la plângere. Miliția știe si e de multe ori de partea lor, te sfătuiesc să retragi plângerea si chiar daca nu ar fi așa, STATUL nu le-a făcut mai nimic agresorilor in ultimul timp. Amenzi poate dar în rest… Nu i se va întâmpla nimic acestui maimuțoi. El știe. Știm și noi și de aia e atât de “faină” viața de român.

   +22 voturi
   +1
   -1
  3. Baaa…Varga interlop??? Familia Varga e formata din doua p…e,el si nevasta-sa. Pai unde s-a afirmat asta? Lovind femei? Stiti careva vre-un interval unde sa fi facut asta treaba? Si ce poza tare apare cu asta,el cu un bmw de 2500€? Sa ma p.. pe asa interlopi de ca..t

   +42 voturi
   +1
   -1
  4. Aici în Arad din cauza ca politia e pe felie cu toate gunoaiele astea de asa ziși interlopi folosindui ca și informatori sau alte afaceri dubioase nu se întâmplă nimic.
   Ori unde stau dacă fac ceva scandal imediat sunt informați sa plece dacă cineva suna la 112 si tre sa vina milițieni asa ca nu va prea stresați asa tare ca nici gunoiu asta cu chip de om nu va păți prea multe ca va da pe cineva în gat ce face și procurorul ii va spune judecătorului și asa merge judecata în tara asta. Cu procese întinse pe cât mai mulți ani sa aibe toată lumea de muls de pe fraieri ca asa ne considera toți cei implicați actul de justiție.
   Și bătut și cu bani luați.

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.