miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Charlie Watts, bateristul formaţiei The Rolling Stones, s-a stins din viață

  de - | 24 august 2021, 8:27 PM | Internaţional

  0

  Bateristul trupei The Rolling Stones, Charlie Watts, a murit la vârsta de 80 de ani, potrivit BBC, citat de Știrile ProTV.

  La începutul lunii august a fost anunţat că muzicianul nu va participa la turneul american al formaţiei, programat pentru toamna aceasta, pentru că se recuperează în urma unei proceduri medicale care nu a fost specificată, transmite News.ro.

  Watts a fost supus „unei operaţii care a fost un succes, dar medicii au concluzionat că are nevoie de odihnă şi recuperare”, a spus un purtător de cuvânt al trupei.

  Născut pe 2 iunie 1941, la Londra, Charlie Watts a crescut înconjurat de muzică şi în tinereţe era pasionat de soundul unora ca Jelly Roll Morton şi Charlie Parker. A început să cânte la tobe în timpul liceului, căruia i-au urmat cursuri de design grafic. Atras de jazz, impunător pe scena emergentă londoneză, după cum îşi aminteşte Keith Richards în autobiografia „Life”, a fost – cu greu – cooptat în The Rolling Stones în 1963. El apare pe toate albumele trupei lansate începând cu acel an.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.