vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  CFR a dus ieri turiștii la mare semi-sufocați

  de - | 17 iunie 2023, 11:03 AM | Naţional

  0

  Trenul spre litoral. Imagine cu rol ilustrativ (arhivă)

  N-a venit încă arșița chinuitoare, dar trenurile CFR care ajung pe litoral le fac deja… încălzirea – și la propriu, și la figurat – a călătorilor din vagoane. O garnitură care circulă pe ruta București – Constanța și-a adus ieri pasagerii pe litoral gata… fierți, notează Observator Constanța.

  Aerul condiționat – la clasa I cel puțin – a cedat, deși afară erau 25-26 de grade, așa că în vagon a fost sufocant. Controlorul a pornit de mai multe ori sistemul de răcire a aerului, dar fără succes. Așa că oamenii au recurs la varianta clasică – geamul deschis. Desigur, a fost mai mult un „dans” al mirosurilor, mixate neinspirat de valul de aer – tot cald – venit de afară.

  Odată ajuns trenul la Constanța, a urcat în garnitură echipa de mentenanță pentru verificări și reparații. Nu de alta, dar, dacă acum sistemul nu face față, ce se vă întâmplă la 30-35, poate chiar 40 de grade Celsius? Acum nervii călătorilor doar au fost iritați, atunci cu siguranță vor da în clocot…

  Sursa: Observator Constanța.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.