miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cetățeni străini, ascunși într-un automarfar, depistați la vama Nădlac II

  de Special Arad | 23 septembrie 2021, 12:58 PM | Știri Arad

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat zece cetăţeni din Afganistan, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un automarfar.

  În data de 22.09.2021, în jurul orei 11.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, aflat la volanul unui ansamblu rutier înmatriculat în România.

  Șoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, anvelope pe ruta România-Germania.

  În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, în compartimentul pentru marfă au fost descoperiţi ascunşi, zece cetăţeni străini.

  La verificări, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Afganistan cu vârste cuprinse între 14 și 41 ani, majoritatea fiind solicitanți de azil în țara noastră.

  Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.