sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Zece cetățeni din Nepal, Bangladesh și Pakistan, prinși de polițiștii de frontieră de la Nădlac în timp ce încercau să treacă ilegal în Ungaria

  de Ioana Costaș | 12 iunie 2023, 11:34 AM | Știri Arad

  0

  foto: Poliția de Frontieră

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac au depistat zece cetăţeni din Nepal, Bangladesh și Pakistan care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria pe la „zona verde”.

  Migranții au fost prinși luni dimineața, în jurul orei 04:00, când „polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac au observat, în cadrul desfășurării activităților specifice de supraveghere a frontierei de stat, la 50 de metri de linia de frontieră, un grup de persoane care se deplasa pe jos, în direcția statului vecin”.

  Potrivit reprezentanților Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad „s-a procedat la deplasarea către locul unde se aflau persoanele și interceptarea acestora. Întrucât nu își justificau prezența în zonă, persoanele depistate au fost conduse la sediul sectorului pentru efectuarea unor verificări. În urma cercetărilor a fost stabilit faptul că este vorba despre zece cetățeni din Nepal, Bangladesh și Pakistan, cu vârste cuprinse între 21 și 32 de ani, intrați legal în România. În cauză, colegii noștri efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.