duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Cetăţean turc depistat la volanul unui autoturism cu permis de conducere necorespunzător

  de Special Arad | 29 iunie 2018, 1:34 PM | Știri Arad

  0

  (foto: arhivă)

  Poliţiştii de frontieră bihoreni au depistat, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, un bărbat din Turcia care conducea un autoturism în baza unui permis de conducere bulgăresc fals.

  În data de 28.06.2018, în jurul orei 18.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, județul Bihor, s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul turc Ibrahim B., în vârstă de 50 de ani, la volanul unui autoturism marca Opel Mokka, înmatriculat în Germania.
  La controlul specific, bărbatului i s-a solicitat să prezinte pe lângă documentele de identitate şi permisul de conducere. Acesta a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Bulgaria.
  Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.
  Poliţiştii de frontieră au efectuat cercetări, ocazie cu care au constatat că bărbatul avea permisul de conducere turcesc valabil .
  Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a obținut permisul bulgăresc de la un cetățean bulgar a cărui identitate nu o cunoaște, plătind suma de 2.000 de euro.
  Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunii de uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.