Cetăţean român, urmărit internaţional depistat la frontieră

  de Special Arad | 31 mai 2018, 1:52 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  (foto: Arhivă)

  Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un bărbat, cetăţean român, pe numele căruia era emis, de către autorităţile din Italia un mandat de arestare europeană pentru săvârşirea de infracţiuni contra propietăţii.

  În data de 30.05.2018, în jurul orei 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I – Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, Ion D., în vârstă de 50 de ani, cetăţean român, cu domiciliul în judeţul Vrancea.
  În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile din Italia, un mandat de arestare europeană pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.
  În acest caz, persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.