Cetăţean român depistat la volanul unui autoturism cu permis de conducere fals

  de Special Arad | 15 noiembrie 2018, 12:43 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Arhivă)

  Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanapalota un bărbat din România care conducea un autoturism în baza unui permis de conducere croat fals.

  În data de 14.11.2018, în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanapalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român L.M., în vârstă de 22 de ani, la volanul unui autoturism marca Ford Mondeo, înmatriculat în Franţa.

  La controlul specific, bărbatului i s-a solicitat să prezinte pe lângă  documentele de identitate şi permisul de conducere. Acesta a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Croaţia.

  Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. Poliţiştii de frontieră au efectuat cercetări şi au constatat că bărbatul  nu  deţine permis de conducere.

  Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor  de  conducerea pe drumurile publice a  unui autovehicul fără a poseda  permis  de conducere  şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.