Cetățean german, decedat între Bocsig și Ineu

  de Special Arad | 25 mai 2017, 6:02 PM | Bocsig | Ineu | Știri Arad

  0

  Știri Arad. În timp ce se deplasa cu un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Germania, unui bărbat de 67 de ani, cetățean german, i s-a făcut rău la volanul autoturismului, a părăsit partea carosabilă, oprindu-se în afara acesteia.

  Mai mulți conducători auto au sunat la 112, iar la fața locului a sosit un echipaj de la Ambulanță care a pornit manevrele de resuscitare a bărbatului, însă acesta nu a mai răspuns, decedând.

  Corpul acestuia a fost transportat la Medicină Legală în vederea autopsierii, urmând a se stabili cauzele decesului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.