joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  CET pornește căldura în apartamente la sfârșitul acestei săptămâni

  de Special Arad | 26 octombrie 2022, 3:48 PM | Știri Arad

  1

  imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat. La sfârșitul acestei săptămâni, CET Hidrocarburi va demara etapizat, probele la cald ale sistemului centralizat de încălzire. Este decizia luată de conducerile Primăriei Arad și cea a producătorului și furnizorului de energie termică din municipiu, având în vedere scăderea temperaturilor exterioare, mai ales pe timpul nopții.

  „Am luat în calcul și faptul că de luni se reiau cursurile în unitățile de învățământ și ne dorim ca sălile de clasă să fie încălzite pe când vin elevii. Intrăm așadar în parametri normali, deși prețurile sunt încă îngrijorător de mari pentru noi. Nu intenționăm să mărim prețul gigacaloriei și sunt convins că vom trece cu bine peste această iarnă, așa cum am trecut și peste cea anterioară”, a declarat primarul Călin Bibarț.

  CET Hidrocarburi anunță că probele la cald ale instalaţiilor de încălzire vor fi demarate începând de vineri 28 octombrie, de la ora 8:00. Pornirea se va realiza etapizat, căldura se va livra la parametrii reduşi, plecarea din punctele şi modulele termice va fi reglată la 400C.

  În cazul în care se constată neetanşeităţi la instalaţia interioară, asociaţiile de proprietari/locatari se pot adresa Dispeceratului de termoficare al CET Hidrocarburi, la telefon 0257/231367 sau 0357/412233, acesta având program permanent.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Da,ce sa spun cu.gandul.la populatie,ati fpst si iarna trecuta,ca daca nu aveam radiatoare,ne.manca frigul.in case.Tot 17 grade o sa acem,cand va fi -10 afara?Dpar dezmortite au fost caloriferele,si multe zile.doar.caldura pe.timp de.noapte.Asa.te.incalzesti.si dumneata,domnule.primar,sau dumneata ai centrala termica?Poate va indurati.si de.noi,prostimea,si ne dati.temperaturi ,sa.putem face baie la copii,nu sa stea.nespalati.din cauza.frigului si a.lipsei de apa.calda,cu zilele.Apropo,asta este.o alta.poveste,nu…ca nici apa calda nu.curge si.o.zi.intreaga,si.stau.la.etajul.1,si.platesc la zi.cheltuielile.Astea ar trebui sa va preocupe,nu.festivalurile,care mananca bani,de.la.bugetul.de stat.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.