vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  CET începe probele premergătoare pornirii încălzirii în locuințe

  de Special Arad | 23 septembrie 2021, 1:33 PM | Știri Arad

  0

  CET Hidrocarburi SA anunţă utilizatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare al municipiului Arad că, din 27 septembrie 2021, va începe efectuarea probelor de etanşeitate pe reţelele de termoficare secundar.

  „Rugăm asociaţiile de proprietari/ locatari şi agenţi economici care au intervenit la instalaţiile de încălzire să-şi finalizeze lucrările, pentru evitarea problemelor de orice natură cauzate de operaţiunile de verificare ce urmează a se efectua până la pornirea încălzirii” – subliniază Victor Ciulean, director general al CET Hidrocarburi Arad.

  În cazul în care se constată neetanşeităţi (scurgeri de apă la instalaţia interioară) asociaţiile de proprietari/ locatari şi agenţii economici se pot adresa Dispeceratului de termoficare al CET Hidrocarburi, la telefon 0257-231367, 0357-412244, acesta având program permanent.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.