sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  CET Hidrocarburi: „Încep probele de etanșeitate la rețeaua de încălzire”

  de Special Arad | 21 septembrie 2023, 11:48 AM | Știri Arad

  1

  Comunicat. SC CET Hidrocarburi SA anunţă utilizatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare al Municipiului Arad, începerea probelor de etanşeitate pe reţelele de termoficare secundar pentru încălzire din data de 25 septembrie 2023.

  Rugăm asociaţiile de proprietari/locatari şi agenţi economici care au intervenit la instalaţiile de încălzire să-şi finalizeze lucrările, pentru evitarea problemelor de orice natură cauzate de operaţiunile de verificare ce urmează a se efectua până la pornirea încălzirii.

  În cazul în care se constată neetanşeităţi (scurgeri de apă la instalaţia interioară) asociaţiile de proprietari/locatari şi agenţi economici se pot adresa Dispeceratului de termoficare al CET Hidrocarburi, la telefon 0257/231367, 0357/412244, acesta având program permanent.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dar cu proiectul „mult-trâmbițatei” retehnologizări, ce se mai face ?
   Stă..?
   La fel cum VOR STA și banii europeni, tot în buzunarele UE , când va trebui finanțată lucrarea ?🤔
   .
   Și, la fel va fi ca si „abureala” cu „Spitalul prin PNRR”, pe care- l vom plăti TOT NOI, proștii de arădeni, ba, în plus, ȘI DOBÂNZILE LA BĂNCI …?! 😡
   .
   Psssstt… Liniște, arădeni! Nu treziți Administrația!
   Că, unii, și-ar putea „băga picioarele în voi” ! 😉

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.