CET Hidrocarburi va relua furnizarea încălzirii în această săptămână

  de Special Arad | 28 octombrie 2019, 2:37 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Având în vedere evoluţia temperaturilor exterioare prognozată pentru următoarea perioadă, Centrala Electrică de Termoficare Hidrocaruri (CET H) anunţă utilizatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare că se va relua furnizarea energiei termice pentru încălzire, începând de marţi, 29.10.2019.

  Pentru orice fel de intervenţii este necesar anunţarea furnizorului la Dispeceratul de termoficare la telefon 0257/231367, 0357/412233, acesta având program permanent.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.