duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  CET a pornit căldura, etapizat: „În două, trei zile, va fi căldură în toate zonele din Arad”

  de Raluca Medeleanu | 9 octombrie 2019, 12:18 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Dat fiind faptul că au fost înregistrate temperaturi scăzute în timpul nopții, în municipiu, CET Hidrocarburi a dat drumul la căldură în decursul zilei de marți, 8 octombrie, însă deocamdată nu toate caloriferele beneficiarilor sunt calde. Reprezentanții CET ne-au declarat că nu e vorba de favorizarea vreunei zone, ci așa este procedura, căldura fiind pornită în mod etapizat, pentru a evita vreo posibilă avarie.

  Zona care a dat cele mai multe bătăi de cap reprezentanților CET este strada Dragalina, unde au loc ample lucrări la țevi. Grijile sunt legate  de faptul că, din pricina lucrărilor, magistrala respectivă a fost complet goală timp de mai multe luni, astfel existând posibilitatea să existe mici fisuri. Cu toate acestea, reprezentanții CET sunt pregătiți pentru orice „scenariu” și preconizează că în aproximativ trei zile să se dea drumul și acolo la căldură, mai întâi la conducta principală, iar apoi la cele secundare.

  De asemenea, există posibilitatea ca CET Hidrocarburi să furnizeze încălzirea în oraș deocamdată doar pe timpul nopţii, în funcţie de temperaturile exterioare.

  În cazul în care se constată neetanşeităţi la instalaţia interioara, asociaţiile de proprietari/locatari se pot adresa Dispeceratului de termoficare al CET Hidrocarburi, la telefon 0257/231367 sau 0357/412233, acesta având program permanent.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.