joi, 28 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Câte certificate pentru Casa verde fotovoltaice au fost emise în județul Arad

  de Special Arad | 21 iunie 2023, 2:34 PM | Știri Arad

  1

  imagine cu rol ilustrativ

  ANAF aduce la cunoştinţă că Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Arad a emis la nivelul întregului judeţ peste 12.000 de certificate de atestare fiscală, solicitate de contribuabilii persoane fizice, cu preponderenţă pentru participarea la programul Casa Verde fotovoltaice.

  Pentru contribuabilii care sunt înregistraţi în SPV (spaţiul privat virtual pe site-ul ANAF) întreaga comunicare cu Fiscul s-a realizat on-line, ponderea certificatelor eliberate în acest mod fiind de 60% din total.

  „Aşteptăm încă la ghişee persoanele care ridică în format hârtie certificatele şi ne exprimăm speranţa să fie cu folos depunerea dosarelor şi obţinerea finanţării”, transmite ANAF.

  Pentru înscrierea în programul Casa Verde fotovoltaice, Administrația Fondului pentru Mediu a împărțit bugetul disponibil pe zone, iar zona în care se află înscris și județul Arad are 200.480.000 lei, din totalul de 1.750.000.000 lei la nivel național.

  Zilele de înscriere pentru persoanele fizice programate pentru Regiunea Vest  (judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş) sunt 22 iunie, 23 iunie și 26 iunie. Mai multe detalii pentru înscrierea în program puteți afla AICI.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.