marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cermei la… maxim! „Dubla” lui Berar a rezolvat ecuația punctelor cu Felnac (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 6 septembrie 2015, 11:47 PM | Sport

  0

  Lunca Teuz Cermei se înscrie serios în lupta pentru întâietate în Liga a 4-a arădeană. Întărită serios în această vară cu fotbaliștii veniți de la UTA ca Norbi Varga, Dani Bulza, Cotoc sau „Cursă” Popa, echipa lui Aslău pare acoperită în toate compartimentele și capabilă să lupte cu orice adversar la acest nivel.

  După victoria din prima etapă de pe teren propriu cu contracandidata Crișul, Lunca Teuz Cermei s-a deplasat în cea de-a doua etapă la Zădăreni, deocamdată „casa” celor de la VI-FE, Victoria Felnac. Deși a câștigat fără înfrângere campionatul Ligii a 5-a, după promovare staff-ul celor de la VI-FE nu a dormit. În vară au venit jucători cu experiență ca frații Burian, Cornea sau Pană. Dușan nu i-a avut la dispoziție pe Hettman – care a suferit o fractură la gleznă în prima etapă – și pe Roșuț, suspendat.

  Jocul de la Zădăreni a fost la discreția „oaspeților”. Ciprian Berar a deschis scorul încă din minutul 5, după care au urmat mai multe oportunitățila fiecare poartă. Chiar dacă Bulza și Berar s-au mai apropiat periculos de poarta lui Burian, cea mai mare ocazie a reprizei a fost la poarta celor din Cermei după un șut din afara careului expediat de Maxim Nenad, foarte puțin peste transversală.

  Cermeiul a încheiat conturile în minutul 57, când același Berar – servit de Bulza – a trimis mingea peste Burian și a marcat pentru 2-0. Cei de la Felnac puteau reduce din handicap prin Leuca, dar șutul acestuia din unghi a trecut milimetric pe lângă stâlpul din stânga al porții apărate de Rusu. Felnac a jucat ultimele minute în ingerioritate numerică după eliminarea lui Olariu pentru doup avertismente.

  Astfel, după două etape gruparea din Cermei a adunat maxim de puncte, la fel ca și Pecica.

  Felnac – Cermei 0-2 (0-1)

  Ciprian Berar (5, 57)

  Felnac: Burian Rafael – Grigoriță (Olariu), Cornea, Vidac, Pană (Sabău), Mărușteri (Trifan), Maxim nenad, Gâdea (Leuca), Topac, Burian Carlos.

  Antrenor: Marcel Dușan

  Cermei: Florin Rusu – Vereș, Gurban, Cotoc, Adrian Popa, Botaș (Brândușe), Purece (Țigan), Norbert Varga, Alex Nistor, Bulza (Tipel), Ciprian Berar (Boldiszar).

  Antrenor: Mircea Aslău

  Arbitrii: Jurcă – Arsa – Cârmaci

  Observatori AJF: Doru Herțeg, Gheorghe Sfăt

  LIGA 4 – ETAPA 2

  Șoimii Lipova – Păulișana Păuliș 0 – 0

  Unirea Sântana – Victoria Zăbrani 6 – 1

  Au marcat: Cl. Popa – min. 13, min. 37,  Vuin – min. 34, Ginghină – min. 61, Martin – min. 83, min. 86/ Rechițan – min. 36

  Frontiera Curtici – Voința Mailat 2-2

  A marcat: Don, Pleșca / Mateucă 2

  Chișineu Criș – Glogovăț 4 – 2

  Au marcat: A. Drăgan – min. 11, min. 26, min. 55, Faur – min. 79 / Malancu – aut. min. 13, Rusz – min. 67

  Progresul Pecica – UTA II 5 – 1

  Au marcat: C. Trif – min. 9, min. 25, Peii – min. 39, Băd – min. 53, Fabian – min. 90 / Costin – min. 48

  Victoria Felnac – Lunca Teuz Cermei 0 – 2

  A marcat: Berar – min. 5, min. 57

  Etapa următoare (12-13 septembrie): Aqua Vest – Unirea Sântana, Păulișana Păuliș – Șoimii Șimand, Glogovăț – Felnac, Mailat – Pecica, Zăbrani – Curtici, UTA – Criș, Lunca Teuz – Lipova

  liga 4 clasament

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.