Cermei e în Liga a 3-a! Echipa lui Aslău și Bulza au trecut de Feleacul la baraj

  de Special Arad | 26 June 2016, 12:35 PM | Sport

  0

  Lunca Teuz Cermei, câștigătoarea Ligii a 4-a din Arad, a promovat în eșalonul al treilea după dubla de baraj cu Feleacul, câștigătoarea ligii a patra din Cluj. A fost o „dublă” istovitoare, încheiată cu prelungiri, cu agonie și apoi extaz. Cermei a câștigat cu 1-0 meicul tur, a intrat în prelungiri la Cluj după 0-1 în 90 de minute, a fost condusă cu 2-0 dar a revenit la 2-2 și a promovat!

  A fost 0-0 după prima repriză disputată pe o căldură sufocantă. Gazdele aveau să marcheze în minutul 79, când Horațiu Moldovan, intrat de câteva secunde pe teren, a expediat un șut de la 30 de metri în vinclul porții lui Flore Rusu.

  S-a mers în prelungiri, unde Cermeiul a părut echipa mai proaspătă, a avut inițiativa și mingea și a trecut pe lângă gol în minutul 100. Atunci, Nistor a reluat cu capul, milimetric pe lângă poartă, centrarea din corner a lui Suslak. Prima repriză de prelungiri s-a încheiat, însă, cu o bară laterală a lui Grigoroșcuță, scrie sportarad.ro.

  cermei 3

  În minutul 107, D. Moldovan a centrat de pe stânga, iar Danciu a marcat cu capul pentru 2-0. Echipa din Cermei era eliminată la acest scor. Trebuia ca cineva să inventeze ceva… Iar minunea vine din piciorul lui Andrei Purece. Acesta a trimis un șut senzațional de la 30 de metri, făcând inutil plonjonul lui Silaghi, mingea atingând și bara din stânga portarului înainte de a intra în plasă, notează sportarad.ro. Cu Feleacu în zece după eliminarea lui Horațiu Moldovan, Cermeiul a mai înscris odată în finalul prelungirilor prin Ovidiu Ghergar. Scor final 2-2!

  Echipa, antrenorul Mircea Aslău, președintele Petre Bulza, erau în extaz! A fost un an minunat!

  PS: Cinci dintre jucătorii echipei din Cermei, Popa, Cotoc, Suslak, Varga și Bulza au făcut parte din locul echipei UTA BD, care a câștigat barajul de promovare în Liga a 3-a contra celor de la Retezatul Hațeg, în iunie 2014. Trei dintre ei au fost titulari.

  Feleacu: Silaghi – Burcă, N. Crișan, Mureșan, D. Moldovan – Macula, Grigoroșcuță – C. Crișan (78 H. Moldovan), Danciu, Goga – M. Burz (66 Neamț, 114 Brie). Antrenor: Lucian Roșu

  Cermei: Fl. Rusu – Ad. Popa, Cotoc, Gurban, Suslak – Purece, Varga, Nistor, Vereș (99 A. Brîndușe) – Bulza (70 Ghergar), Sălăjan (72 V. Brîndușe). Antrenor: Mircea Aslău

  Cartonaș roșu: H. Moldovan 117

  Arbitri: Cristian Codrea – Cristian Lucaci, Gheorghe Tarba (toți din Baia Mare). Observatori FRF: Ioan Onicaș și Dan Costin (ambii din Zalău)

  cermei 2

  FOTO: Dan Bodea (CLICK AICI)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.