Cererea de extrădare a autorităților române în cazul Elenei Udrea, audiată astăzi

  de - | 9 aprilie 2022, 4:57 PM | Internaţional

  0

  Elena Udrea este audiată astăzi de o instanță din Bulgaria în legătură cu cererea de extrădare depusă de autoritățile române. Ședința a început la ora 15:00.

  Fostul ministru a fost condamnat la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute, dar în ziua în care Înalta Curte a pronunțat sentința, Elena Udrea nu era în România fiind ulterior prinsă în Bulgaria, aproape de granița cu Grecia.

  Ieri, procedura a fost amânată întrucât la judecătorie nu a fost adus un traducător, lucru obligatoriu pentru un cetățean străin, notează digi24.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.