Cerere în căsătorie inedită, pe scena Teatrului „Ioan Slavici” (VIDEO)

  de Aurel Fidisan | 23 ianuarie 2017, 1:16 PM | Monden

  0

  Fiecare cerere în căsătorie este deosebită în felul ei. Fiecare persoană care își cere jumătatea în căsătorie încearcă să facă ceva special, acel ceva pe care altcineva nu-l mai făcuse până atunci.

  Astăzi vorbim despre o cerere în căsătorie ce a avut loc zilele trecute la Teatru Clasic „Ioan Slavici” din Arad. Astfel, cunoscutul actor arădean Zoltan Lovas a postat un material video cu momentul petrecut chiar în timpul piesei sale de teatru.

  Suntem siguri că ați mai auzit de cereri în căsătorie la teatru, dar cu siguranță fiecare dintre acestea se deosebește prin ceva.
  Acest lucru îl spune chiar și actorul Zoltan Lovas, care alături de filmuleț a scris următorul mesaj: „Cerere în căsătorie la mine în spectacol! Credeam că nu mă mai surprinde nimic!”

  În continuare vă lăsăm să vizionați materialul video despre care vă vorbeam:

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.