miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Cercul de șah de la Palatul Copiilor a obținut 9 locuri I la Cupa Palatului

  de Special Arad | 26 mai 2015, 3:01 PM | Sport

  0

  Cercul de Şah de la Palatul Copiilor Arad a câştigat locul I pe echipe şi 8 locuri la individual în cadrul Concursului Naţional de Şah „Cupa Palatului” desfăşurarat recent la Cercul Militar. Pe locul doi s-a clasat Palatul Copiilor Vâlcea iar pe trei Clubul Elevilor Vaslui.“Mă bucură faptul că toți participanții au fost încântați de valoarea turneului și de condițiile de joc și cazare puse la dispoziție. Au promis că vor revini și la următoarea ediție. Mulțumim Cercului Militar, Clubului Vadoș, Hotelului Ardealul și nu în ultimul rând părinților pentru sprijinul acordat în desfășurarea cu succes a acestei acțiuni”, a spus Cosma Mitică, prof. Cercul de șah Palatul Copiilor Arad.

  Premianţii de la palat

  De la Palatul Copiilor Arad pe primul loc s-au clasat Sida Flavia, Cosma David, Unguroiu Răzvan, Moțiu Victor. Magold Victor și Varga Iulia, Guiu Lorena, Foltic- Coste Maya. Pe locul II au urcat Praga Rares, Magold Filip, Munteanu Anamaria, Bălăceanu David, Marius Andra, Ştreangă Eduard, Sarga Larisa, Pop  și Ioana Cecilia. Locul III a fost ocupat de Hălmăjan Fabian și Balaban Goia Alexandru. O comportare deosebită au avut Sida Flavius, Mărunțiș Patrick, Varga Sonia și Botaș Adrian.

  Şahişti din toată ţara

  Au participat 108 șahiști din Suceava, Vaslui, Botașani, Breaza, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Târgu Jiu, Deva, Satu Mare, Sighet, Timișoara, Gyula- Ungaria şi Arad.  Succesul șahiștilor arădeni se datorează în mod deosebit unei mișcări șahistice de mare amploare la nivelul orașului Arad. Copiii au fost premiați cu diplome, cupe și medalii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.