Cercul de creație de la Pecica își redeschide porțile

  de Special Arad | 16 octombrie 2014, 12:25 PM | Educaţie | Pecica

  0

  Cercul Viitorii mari artiști își redeschide porțile pe data de 23 octombrie la orele 18 30, la Pecica. Se va desfășura în fiecare joi între orele 18.30-20.30, iar sâmbăta între orele 10.00-13.00, la Casa de Cultură Doru Ioan Petescu.

  Se pot înscrie toți copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 18 ani. Printre acțiuni se numără modelaj din ghips, pictură, exerciții de creativitate, realizarea de felicitări, artă decorativă, pictură de sticlă, decupaje și creații din diverse materiale (obiecte mici din plastic, lemn sau materiale textile, ațe, fire, blană, piele).

  Înscrierile și participarea copiilor sunt gratuite.

  Pentru mai multe detalii puteți suna la numărul de telefon 0745.792.919.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.