Cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

  de Special Arad | 13 august 2014, 3:33 PM | Secusigiu | Urmăriți

  0

  (Ne cerem scuze pentru acest titlu întortocheat, dar adevărul e că sună într-un mare fel!)

  La data de 12 august a.c., poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au identificat un bărbat bănuit de comiterea infracţiunilor de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

  Poliţiştii au fost sesizaţi de către personalul Direcţiei Silvice Arad, despre faptul că un bărbat s-a deplasat cu un autoturism de teren, pe fondul de vânătoare nr. 5 Sâmpetru German – Gheduş, situat în apropierea localităţii Secusigiu.

  În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii l-au identificat pe cel în cauză, în persoana lui S. V., de 53 de ani, iar din verificările efectuate s-a stabilit că, în seara zilei de 11 august a.c., acesta s-ar fi deplasat pe terenurile agricole din zona localităţii Secusigiu aparţinând fondului de vânătoare respectiv, având asupra sa o armă de vânătoare cu glonţ, proprietate personală, armă deţinută în condiţii legale, pe care ar fi avut montat un sistem de iluminare ce permite ochirea şi tragerea pe timp de noapte.

  În urma extinderii verificărilor poliţiştii au constatat că acesta nu poseda autorizaţie de vânătoare, conform legislaţiei în vigoare.

  Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, arma de vânătoare fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.