vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  CEO-ul Amazon donează 10 miliarde de dolari pentru lupta contra schimbărilor climatice

  de - | 18 februarie 2020, 8:46 AM | Eco | Internaţional | Recomandările editorilor

  0

  Directorul executiv al Amazon, magnatul american Jeff Bezos, va dona 10 miliarde de dolari pentru finanțarea oamenilor de știință și activiștilor ce luptă pentru protejarea mediului și pentru a contracara efectele schimbărilor climatice, informează Europa FM.

  Cel mai bogat om al planetei, potrivit Forbes, s-a alăturat astfel unei liste tot mai mari de miliardari care donează sume substanțiale pentru combaterea impactului încălzirii globale.

  „Schimbările climatice sunt cea mai mare amenințare pentru planeta noastră”, a scris Bezos într-o postare pe Instagram.

  „Vreau să lucrez alături de alții, atât pentru a dezvolta căile cunoscute, cât și pentru a explora noi modalități de combatere a impactului devastator pe care schimbările climatice îl au asupra planetei”, a continuat miliardarul în postarea sa.

  Fondul „Bezos Earth” va începe să emită subvenții în această vară, scrie Reuters.

  Bill Gates, Michael Bloomberg și managerul fondului de acoperire a copiilor Tom Steyer s-au numărat printre cei mai bogați filantropi în acest domeniu.

  Sursa: europafm.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.