CEO-ul Amazon donează 10 miliarde de dolari pentru lupta contra schimbărilor climatice

  de - | 18 februarie 2020, 8:46 AM | Eco | Internaţional | Recomandările editorilor

  0

  Directorul executiv al Amazon, magnatul american Jeff Bezos, va dona 10 miliarde de dolari pentru finanțarea oamenilor de știință și activiștilor ce luptă pentru protejarea mediului și pentru a contracara efectele schimbărilor climatice, informează Europa FM.

  Cel mai bogat om al planetei, potrivit Forbes, s-a alăturat astfel unei liste tot mai mari de miliardari care donează sume substanțiale pentru combaterea impactului încălzirii globale.

  „Schimbările climatice sunt cea mai mare amenințare pentru planeta noastră”, a scris Bezos într-o postare pe Instagram.

  „Vreau să lucrez alături de alții, atât pentru a dezvolta căile cunoscute, cât și pentru a explora noi modalități de combatere a impactului devastator pe care schimbările climatice îl au asupra planetei”, a continuat miliardarul în postarea sa.

  Fondul „Bezos Earth” va începe să emită subvenții în această vară, scrie Reuters.

  Bill Gates, Michael Bloomberg și managerul fondului de acoperire a copiilor Tom Steyer s-au numărat printre cei mai bogați filantropi în acest domeniu.

  Sursa: europafm.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.