duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Centrul Municipal de Cultură Arad anunță concursul pentru copii, „Arad, orașul copilăriei mele”

  de Special Arad | 5 martie 2018, 5:39 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat.  Ştim că Arad este un oraş cu mulţi copii talentaţi, tocmai de aceea, Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură în cadrul proiectului Farmecul Copilăriei – Arădenii Retraiesc Amintiri Duminica, ediția a V-a, învită copiii talentați să-și exprime talentul prin creativitate în materie de colaj și desen. Proiectul se derulează în 10 grădinițe din municipiul Arad.

  Concursul pentru copii, „Arad, orașul copilăriei mele”, este organizat de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură în cadrul proiectului „Farmecul Copilăriei – Arădeni Retrăiesc Amintiri Duminica”.  Activitățile  se desfăşoară în incinta unităților de învățământ, iar calendarul este publicat pe pagina de Facebook ,,Farmecul Copilăriei – Arădenii Retraiesc Amintiri Duminica”.

  Concursul de colaje și desene pentru copii se desfăşoară în perioada 1-16 martie2018  şi are două secţiuni: desene nivel preșcolar și colaj nivel preșcolar-pe nivele de vârstă. Organizatorii vor pune la dispoziția copiilor recuzite necesare: model schiță desen, creioane, elemente colaj, ascuțitoare, acuarele, decorațiuni, lipici. Sunt invitați să participe peste 2.000 de preșcolari din toate grădinițele din municipiul Arad.

  Lucrările realizate  de copii vor putea fi admirate în cadrul unei expoziții ce va avea loc în cadrul Târgului de primăvară care va avea loc  pe platoul Primăriei Arad, în perioada 23 martie – 10 aprilie. Cele mai reuşite lucrări, premiate în urma concursului, vor constitui revista „Arad, oraşul copilăriei mele”, care va fi trimisă tuturor unităților de învățământ partenere.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.