CELLO WARS – probabil cea mai reușită parodie muzicală după Războiul Stelelor

  de [email protected] | 8 May 2014, 2:32 PM | LOL | Muzică | Pop Culture | Video

  0

  The Piano Guys este un grup muzical din America format din Jon Schmidt, Steven Sharp Nelson, Paul Anderson și Al van der Beek. Au devenit populari pe YouTube, unde au postat diferite reconstrucții de pian și violoncel după cântece celebre și simfonii clasice. Reușita lor constă mai ales în videoclipuri de înaltă calitate realizate de Paul Anderson și Tel Stewart. Unul dintre cele mai mari succese realizate de ei este parodia după Star Wars, din care nu putea să lipsească, bineînțeles, sabia laser…

  The Piano Guys sunt în turneu în Statele Unite, iar în toamnă vor vizita și câteva țări din Europa. Cel mai aproape de noi, în Viena, Austria.

  http://thepianoguys.com/events/

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.