duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  „Celebrul” Mambo, de la Pecica, în fața judecătorilor pentru dare de mită

  de Special Arad | 10 februarie 2023, 9:43 AM | Știri Arad

  0

  Pe masa judecătorilor de la Tribunalul Arad a fost depus dosarul celebrului – în Pecica – „Mambo”, adică Gheorghe Marius Costea, patron al unei firme de transport, aflat în relații foarte bune cu mai mulți edili din Pecica și Arad. Acesta este acuzat de către procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) că a dat mită unui director și, în consecință, a fost urmărit penal și ieri a fost trimis în judecată.

  Din informațiile noastre, este vorba despre dosarul în care Costea a fost surprins că i-a dat mită directorului Sistemului de Gospodărire a Apelor Arad din cadrul Administrației Bazinale de Apă Mureș, Caius Parpală.

  Această trimitere în judecată a lui Gheorghe Marius Costea contrazice multiplele voci care susțineau că Mambo l-ar fi dat pe mâna procurorilor pe directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Arad pentru a-și reduce astfel din pedeapsa pe care ar urma să o primească în dosarul cu traficul de țigări. Doar că Gheorghe Marius Costea l-a „dat în gât” pe director după ce DNA s-a sesizat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.