miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Celebrul filosof român Mihai Șora nu a mai dat semn de viață din 24 Martie. Este posibil să fi contractat, împreună cu soția, coronavirus

  de E. Nola | 4 aprilie 2020, 3:30 PM | Educaţie | Recomandările editorilor

  1

  Neliniștea este cu atât mai mare cu cât Mihai Șora a ajuns și în presa internațională ca un exemplu de calm și înțelepciune pe timp de epidemie și carantină.

  Posta zilnic pe FB texte calme, liniștitoare, povestind cu seninătate rutina sa zilnică ce se compunea din citit, desenat și scris, desigur.

  Din 24 Martie însă nu a mai apărut nicio postare Mihai Șora, mai exact din ziua în care soția sa Luiza Sora, cu aproape 50 de ani mai tânără decât filosoful a postat pe contul ei: „Pozitivi, amândoi. Și doar Dumnezeu, în mare mila Sa!”

  De atunci nimic, cu toate că atât cunoștințele, cât și admiratorii postează comentarii în care se întreabă, oare ce înseamna acest text al soției lui Mihai Șora, scriitoare și ea.

  Unii vor să creadă ca se referă la atitudinea celor doi în aceste zile de grele încercări pentru toți, alții, însă, cred că e vorba de diagnosticul obținut de cei doi legat de coronavirus.

  De altfel, indecizia aceasta care ține de aproape două săptămâni, ar putea fi și un semn bun, cert este că toți așteaptă veștile bune, indiferent că sunt sau nu fani ai filosofului trecut de o sută de ani.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.