duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Celebrul agent de jucători Mino Raiola a decedat

  de Special Arad | 1 mai 2022, 3:12 PM | Sport

  0

  (foto: Instagram/Mino Raiola)

  Celebrul agent de jucători Mino Raiola, care impresariază fotbalişti celebri precum Erling Haaland, Paul Pogba sau Zlatan Ibrahimovic, a decedat sâmbătă, la vârsta de 54 de ani, relatează agenţiile internaţionale de presă.

  Anunţul morţii sale, confirmat de firma pe care o conduce, dar şi de familia sa, vine la două zile după ce o parte a presei s-a grăbit să anunţe decesul său.

  Nu au fost oferite detalii, însă comunicatul familiei a precizat că ‘‘Mino a luptat până la sfârşit cu aceeaşi putere cu care a negociat pentru jucătorii săi”.

  Raiola s-a născut în Italia, în 1967, după care s-a mutat în Olanda cu familia, când era copil. După o scurtă experienţă ca jucător, a lucrat apoi la centrul de juniori al clubului Haarlem, după care a început o carieră de intermediar şi a devenit un agent influent în lumea fotbalului, scrie Agerpres.

  Cunoscut drept un „super agent”, Raiola a lucrat cu jucători de top precum Zlatan Ibrahimovic, Erling Haaland, Paul Pogba sau Gianluigi Donnarumma, fiind artizanul unor transferuri precum cel al cehului Pavel Nedved la Juventus sau revenirea lui Pogba la Manchester United.

  Mino Raiola a reacţionat ironic pe Twitter, joi, după ce presa a anunţat joi moartea sa: „Starea actuală a sănătăţii pentru cei care întreabă: înfuriat, a doua oară în patru luni când mă omoară. Se pare că eu sunt în stare să învii”.

  Screenshot 20220501 151051

  Instagram/Mino Raiola

  Citește mai multe detalii pe Digi24

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.