Cele mai multe incendii din ultima săptămână, din cauza coșurilor de fum

  de Special Arad | 20 January 2022, 6:45 PM | Știri Arad

  0

  În ultima săptămână, subunitățile de intervenție ale ISU Arad au intervenit pentru stingerea mai multor incendii la locuințe particulare sau anexe cu rol de magazie de lemne sau cameră tehnică.

  Dintre aceste incendii, 10 au fost la coșurile sau canalele de evacuare ale fumului, iar unele dintre ele s-au propagat la acoperiș.

  „Atenție la coșurile de evacuare a fumului! Coșurile, canalele, hornurile de evacuare a fumului trebuie verificate permanent, curățate, reparate, dimensionate corespunzător și amplasate la distanță de materialele combustibile”, anunță pe această cale Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.