Cele mai cool și creative așternuturi

  de Special Arad | 7 iulie 2014, 3:42 PM | Foto

  1
  creative-beddings-5

  În general, o treime din viața noastră ocupă somnul. Preferabil, în pat. Așadar, patul în care dormim merită puțin mai multă atenție din partea noastră. Dacă cauți idei de decorațiuni interioare și vrei să ai plapuma perfectă pentru „culcușul” tău, inspiră-te de la cei mai creativi în domeniu. O colecție realizată de Bored Panda.

  creative-beddings-1-21 creative-beddings-2-1 creative-beddings-2-2 creative-beddings-3 creative-beddings-4 creative-beddings-6-21 creative-beddings-7 creative-beddings-8-2 creative-beddings-9 creative-beddings-11-2 creative-beddings-12 creative-beddings-13 creative-beddings-15-2 creative-beddings-16 creative-beddings-17 creative-beddings-18 creative-beddings-19 creative-beddings-21 creative-beddings-22 creative-beddings-23

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.