luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cele mai bune și cele mai amuzante momente la la la… Premiile Oscar 2017

  de - | 28 februarie 2017, 10:53 AM | LOL | Video

  0

  Fără îndoială, Premiile Oscar 2017 vor ramane în istorie! Premiile Oscar 2017 au început ca orice altă ceremonie – nimic nu anunța ceea ce avea să se petreacă! Și au avut loc câteva momente cu adevărat incredibile, incredibil de amuzante sau pur și simplu… ciudate! Iată care au fost cele mai bune și cele mai amuzante momente ale ediției de duminică seară.

  Timberlake, cel care strică interviurile

  Pe lângă gafa de la decernarea trofeului pentru Cel mai bun film şi pe lângă glumele ulteriore care fac înconjurul internetului, unul dintre cele mai amuzante momente ale galei Oscar 2017 l-a avut, sau măcar a încercat să îl aibă, pe Justin Timberlake. Cântăreţul, alături de soţia lui, Jessica Biel, s-a băgat în cadru şi a executat tot felul de grimase, atunci când Emma Stone oferea un interviu. Timberlake chiar a tras-o pe Jessica Biel lângă el, cu forţa, doar de dragul amuzamentului şi pentru a-i strica interviul actriţei. La un moment dat, Emma Stone realizează că cineva e lângă ea şi spune: „Cine sunt oamenii ăştia?“, scrie Adevărul.

  Jimmy Kimmel: „Meryl Streep, o actriță supra-apreciată”

  Chiar la începutul ceremoniei, prezentatorul, Jimmy Kimmel, a vorbit în monologul său despre conflictul dintre Președintele Trump și mult-iubita actriță Meryl Streep. Jimmy Kimmel a spus, glumind, că Meryl nu merită să fie ovaționată, pentru că este o actriță supra-apreciată, care a jucat în peste 50 de filme, având 20 de nominalizări la premiile Oscar. Meryl a fost extrem de emoționată atunci când toată lumea din sală s-a ridicat și a aplaudat-o, scrie revista Elle.


  via GIPHY

  Mai târziu, Jimmy Kimmel i-a adresat o postare amuzantă pe Twitter Președintelui Donald Trump:

  A plouat cu bomboane, prăjituri și gogoși

  Jimmy Kimmel, gazda ceremoniei, le-a oferit celebrităților din sală bomboane, prăjituri și gogoși care au căzut din… cer! Octavia Spencer a fost una dintre cele mai entuziasmate actrițe pentru această surpriză, iar Taraji P. Henson, care stătea în spatele ei, s-a supărat că ei nu i-a căzut nimic în poală.

  via GIPHY

  via GIPHY

  Celebritățile au citit postări răutăcioase de pe Twitter și la Premiile Oscar 2017

  Unul dintre lucrurile pe care Jimmy Kimmel le face în emisiunea sa televizată difuzată seara târziu este să pună celebritățile să citească postări răutăcioase de pe Twitter despre ele. Ei bine, se pare că Jimmy a adus acest moment și la Oscaruri.

  Și, bineînțeles, deja clasica gafă, când Warren Beatty și Faye Dunaway recrează momentul de la Miss Universe

  Acesta a fost, de la distanță, cel mai ciudat moment al serii. Se pare că Warren Beatty și Faye Dunaway, cei care trebuiau să înmâneze premiul pentru „Cel mai bun film” au încurcat lucrurile: prima dată au anunțat că filmul câștigător este „La La Land”, ca apoi să se corecteze și să spună că „Moonlight” a câștigat. Cel mai jenant a fost că echipa „La La Land” ajunsese deja pe scenă, iar discursurile de mulțumire începuseră!

  via GIPHY

  Prezentatorii au recreat, fără să își dea seama, momentul de la Miss Univers, când Steve Harvey a anunțat câștigătoarea greșită. Cei de la Miss Univers au fost rapizi si s-au autosesizat:

   
  Sursa: Elle, Adevărul
  Sursa video: Clevver News

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.