Cel puțin 21 de persoane au murit blocate în maşini din cauza ninsorilor abundente, în Pakistan. Printre victime se numără și copii

  de - | 9 January 2022, 10:36 AM | Internaţional

  0

  (foto: captură video Twitter / BBC Weather)

  Cel puţin 21 de persoane au murit în nordul Pakistanului, după ce au rămaşi blocaţi în maşinile lor din cauza ninsorilor abundente, relatează BBC, citat de News.ro.

  Armata încearcă să cureţe drumurile şi să-i salveze pe cei care sunt încă blocaţi în maşini, în apropierea stațiunii montane Murree.

  Un polițist, soția sa și cei șase copii ai lor, precum și o altă familie cu cinci membri se numără printre morți, potrivit serviciilor locale de urgență, informează RADOR.

  Aproximativ 1.000 de vehicule au fost blocate pe o autostradă în timpul unui viscol, potrivit ministrului de Interne Sheikh Rashid.

  Poliţia a spus că cel puţin şase persoane au murit îngheţate în maşinile lor, dar încă nu este clar cum au murit alţii. Asfixierea după inhalarea vaporilor a fost dată ca posibil motiv.

  „Oamenii se confruntă cu o situaţie îngrozitoare. Nu sunt doar turiştii, ci şi populaţia locală se confruntă cu probleme grave, inclusiv lipsa de gaz şi apă”, a declarat, prin telefon, agenţiei de presă AFP, Usman Abbasi, un turist blocat în oraşul unde încă ninge abundent.

  Sursa: News.roRADOR

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.