marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cel puțin 10 morți în atacul armat din California, în timpul celebrării Anului Nou Chinezesc

  de - | 23 ianuarie 2023, 12:13 AM | Internaţional

  0

  (foto: Twitter)

  Zece persoane au fost ucise și cel puțin alte zece au fost rănite, după ce un bărbat înarmat a deschis focul asupra mulțimii la Monterey Park, situat la aproximativ 13 km de Los Angeles, sâmbătă seara. Suspectul nu a fost prins.

  Într-o conferință de presă, un purtător de cuvânt al autorităților din Los Angeles a declarat că „Departamentul de pompieri din Monterey Park a răspuns la fața locului și a tratat răniții. Potrivit pompierilor, zece dintre victime au decedat la fața locului. Există cel puțin zece persoane rănite care au fost transportate la numeroase spitale locale“.

  Reprezentantul poliției din Los Angeles a mai precizat că este încă prea devreme pentru a stabili dacă atacul a avut loc din motive de rasism, având în vedere că Montrey Park are o comunitate predominant asiatică.

  Sursa: Biziday

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.