Cel mai nepriceput hoț din Arad: a scăpat după ce a furat 21 de rude de salam, dar l-au prins pentru că nu avea mască

  de Special Arad | 5 octombrie 2020, 5:25 PM | Știri Arad | Undeva

  0

  Un bărbat care a furat 21 rude de salam a fost prins în scurt timp de către jandarmi pentru că l-a urmărit ghinionul. Evenimentul a avut loc duminică în jurul orei 12.00.

  Jandarmii arădeni au depistat un bărbat de 32 de ani, care a sustras mai multe rude de salam dintr-un supermarket din municipiul Arad. Bărbatul, aflat într-un tramvai, le-a atras atenția jandarmilor deoarece nu purta mască de protecție și consuma băuturi alcoolice. Jandarmii desfășurau în acele momente o acțiune preventivă de responsabilizare a populației cu privire la respectarea măsurilor de protecție împotriva răspândirii virusului SARS Cov-2 și nu se așteptau ca bărbatul să aibă așa istoric.

  Așadar l-au luat la verificat și au făcut marea descoperire. 21 de rude de salam stăteau înghesuite în bagajul bărbatului și pentru că nu le-a putut justifica jandarmii au înțeles cum stă treaba. Existând din start suspiciunea că produsele respective ar putea fi furate de undeva, jandarmii au făcut verificări la mai multe societăți comerciale și în scurt timp, au identificat locul de unde au fost sustrase produsele respective. 

  De asemenea au fost întocmite pe numele bărbatului acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Ba mai mult, el a fost sancționat și contravențional pentru consum de alcool în locuri publice și pentru nerespectarea măsurilor de prevenție sanitară, cu amendă în valoare totală de 700 lei.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.