Cel mai mare turneu de kickboxing al anului, Colosseum Tournament 12, va avea loc la Arad

  de Special Arad | 17 aprilie 2019, 6:04 PM | Sport

  2

  (foto: Eduard Gafencu / Facebook)

  Numele mari ale kickboxingului mondial participă la Arad la Colosseum Tournament 12. Gala va aduce la Arad sportivi cunoscuţi, pregătiţi de legende ale acestui sport, printre care Remy Bonjasky, Peter Aerts şi românul Sebastian Ghiţă. Aradul va fi puternic reprezentat la acest turneu nu doar pentru că îl găzduieşte – arădeanul Eduard Gafencu (foto) luptă pentru a doua centură  mondială, la o altă categorie. Gabriel Georgescu, organizatorul promoţiei, consideră confruntarea arădeanului cu Ekrem Doruk, cel mai bun produs al şcolii de kickboxing al lui Remy Bonjasky, un moment istoric pentru sporturile de contact din România.

  „Un al doilea arădean, Marius Munteanu, de la şcoala lui Nagy Arnold va lupta într-o piramidă de grei, tot pentru centura Colosseum, pe care speră să o şi câştige. Pe lângă ei vin nume mari ale kickboxingului românesc, Sandu Lungu va înfrunta campionul Ungariei, Sebastian Cozmâncă va lupta cu tânăra speranţă a lui Peter Aerts iar Adrian Mitu va avea o confruntare foarte grea împotriva unui alt tânăr talent din Olanda. Turneul adună sportivi din opt ţări şi va fi cel mai urmărit eveniment al anului, dintre sporturile de contact. Daniel Ghiţă, mentorul lui Eduard Gafencu, împreună cu Stoia Ruben, vor fi alături de Remy Bonjansky şi Peter Aerts”, a spus Gabriel Georgescu. Confruntările vor avea la Sala Polivalentă din Arad în data de 9 mai, începând cu ora 18 şi vor fi transmise în direct pe Digisport şi Fightbox. Biletele pot fi achiziţionate la Sala Polivalentă în săptămâna evenimentului şi pe entertix.ro.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Vreau sa va felicit cu toata sinceritatea. De ce? Pentru ca articolul dumneavoastra este mult mai bine redactat decat articolele scrise pe aceasta tema, in alte ziare locale on-line. Doream sa stiu de unde pot cumpara bilete si mai mult, am aflat si ce canale de televiziune vor realiza transmisii in direct. Succes pe mai departe. Va citesc cu placere si simt bunul simt pe care il aveti.

   +2 voturi
   +1
   -1
  2. Omule, habar nu ai ce scrii. Publici niste prostii de rad si curcile. Daca nu stapanesti fenomenul nu te apuca sa dai cu batu pe hartie ca te faci de ras. Organizatorii ti-au vandut o gramada de gogosi pe care le-ai inghitit fara sa stai pe ganduri.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.