Cel mai înalt bloc din Arad e aproape gata

  de Special Arad | 28 mai 2014, 9:44 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  7

  Ca făcând parte din „Parcul rezidențial ADORA”, blocul ce s-a înălțat deja pe Strada Cocorilor, pe ruinele fostei Fabrici de Strunguri este, deja, cea mai înaltă clădire din Arad. Construcția – pe care o puteți vedea în galeria foto atașată știrii, așa cum arăta acum două ore – este un imobil de locuințe cu parter plus 11 etaje, după cum se poate citi pe tabla de șantier cuprinzând datele esențiale ale lucrării. Din moment ce, până acum, Hotelul Continental (la origini – Astoria) deținea recordul de cea mai înaltă clădire, având 11 etaje, iată, cea de pe Cocorilor, colț cu Artileriei, a detronat-o…

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pare un penitenciar supraetajat și atât. Fără niciun design atrăgător parcă e uitat – vorba domnului lazăr – de pe vremea întunericitului. Nimic arătos nici pe lățime nici pe înălțime. Părerea mea. Găsiți dvs.ceva frumos în costrucția asta umbroasă rău. A fi înalt e doar una dintre calități. Celelalte?

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.