Cel mai „bombardier” polițist bihorean se laudă pe facebook că a prins șase (!) infractori într-o singură noapte | Video

  de - | 13 august 2020, 4:40 PM | LOL | Regional

  2

  Zicala cu prostia şi fudulia se potriveşte de minune în cazul agentului Natanael Popa (foto), de la Poliţia Nucet. Zilele trecute, în drum spre casă şi oprit la un semafor pe Dealul Bitiilor, poliţistul s-a gândit să-şi omoare plictiseala cu un live pe internet, precizând că e cu dedicaţie pentru colegii poliţişti.

  Subiectul? O mega-captură: “6 bucăţi, 6 CNP-uri pe procesul verbal, 6 negri”, “ai mei, nu ai voştri”, se fălea Popica nost’ în faţa camerei cu “flagrantul” care ar fi o premieră, căci nici cei cu peste 10 ani vechime n-au văzut atâţi infractori la un loc într-o acţiune, în viaţa vieţii lor. La cum descria poliţistul măreaţa realizare în filmarea ajunsă virală şi distribuită unul altuia de poliţişti, te aşteptai ca el să fi fost un soi de Rambo care s-a luat la trântă cu toate clanurile Duduienilor, Sportivilor şi Spoitorilor la un loc, aterizaţi în oareşce reglare de conturi la poalele Apusenilor.

  În realitate, după cum a aflat Bihorel, cele “6 bucăţi” ale lui Rambo de Nucet erau de fapt nişte găinari prinşi cu câteva lebeniţe furate din piaţa din Nucet. Dar vorba aia, internetul suportă orice…
  Vezi video AICI

  Sursa: ebihoreanul

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.