sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cei mai buni 100 elevi arădeni la BAC vor fi premiați cu abonamente la Arad Open Air Festival și cărți

  de Andrei Fuliaș | 23 august 2018, 8:15 PM | Cultură | Educaţie | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Te numeri printre primii 100 de elevi din Arad care au absolvit Examenul de Bacalaureat în 2018? Foarte bine! Organizatorii Arad Open Air Festival, în colaborare cu Neverland Place și Librăria Cărturești din Arad te premiază.

  Arad Open Air Festival și Neverland Place oferă celor 100 de elevi arădeni care au luat cele mai mari note la Bacalaureat în acest an câte un abonament la cel mai mare festival de muzică live din vestul României. Totodată, Librăria Cărturești din Arad vin și ei cu premii în cărți pentru cei 100 de elevi.

  Cum poți intra în posesia premiilor?

  Este foarte simplu. Dacă te numeri printre cei 100 de elevi arădeni cu cele mai mari note la Examenul de Bacalaureat 2018, trebuie să te prezinți vineri, sâmbătă sau duminică (24, 25 sau 26 august), între orele 17:00 și 22:00, la standul INFO Point din cadrul Picnic Festival pentru a-ți ridica premiul, iar apoi la check-in pe Aeroportul Internațional Arad, în perioada 14-16 septembrie, la Arad Open Air Festival.

  Atenție, pentru a-ți putea ridica premiul, trebuie să ai la tine și actul de identitate, premierea făcându-se pe baza listelor oficiale făcute publice (după contestații) de către Inspectorataul Școlar Județean Arad.

  ***Notă: Cei care, din diferite motive, nu se pot prezenta la standul INFO Point din cadrul Picnic Festival în perioada 24-26 august, își vor putea ridica premiile, începând de luni (27 august), de la sediile liceelor ale căror absolvenți sunt. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.