Ceasul ticăie pentru reducerile „Early Bird” la abonamentele AOA Festival 2021

  de [email protected] | 14 July 2021, 1:07 PM | Muzică | Știri Arad

  0

  Arad Open Air Festival își deschide porțile în perioada 13-15 august 2021, în același loc deja cunoscut: Aeroportul Arad. Programul festivalului se apropie de oferta finală, însă organizatorii anunță că urmează dezvăluirea altor artiști care vor urca pe scena AOA. Totodată, aceștia atrag atenția că au mai rămas doar 24 de ore în care abonamentele (pentru toate cele trei zile ale festivalului) sunt disponibile cu un preț promoțional.

  Abonamentele se pot achiziționa în regim „Early Bird” până în data de 15 iulie 2021 (inclusiv) pe www.openairfestival.ro, prin platformele Entertix și Myticket. Prețul unui bilet pentru 3 zile începe de la 99 de lei. Ulterior va crește la 149 lei.

  Au fost în total 2000 de abonamente puse în vânzare în perioada iunie – 15 iulie 2021. În a doua etapă (16 iulie – 13 august 2021), vor fi puse în vânzare 3000 de abonamente, iar în ultima etapă se vor vinde bilete de o zi la intrarea în festival (din 13 august 2021), însă doar în limita locurilor impuse de autorități. Un bilet normal, pentru o zi de festival, va costa 75 lei, un bilet cu camping inclus 100 lei, iar un VIP Ticket 150 lei.

  Până în prezent, sunt anunțați artiști și trupe precum Mahmut Orhan, Brooks, Julian Jordan, Ooulandish, Subcarpați, Golan, CTC, Cargo, Basska, The Case, Rua, Kings Are Overrated, Rules, DJ Shiver, Gojira & Planet H, Pascal Junior, Paul Damixie, Vali Bărbulescu și Mike Kross – pe scena principală și Raresh, Root, Paul K, Sepp, Nu Zau, Cruz, Ze Salvador, Herck, Timirash, Bread&Butter, Somesan și Sandru – pe scena ABC.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.