vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cea mai în vârstă persoană din lume a murit la 119 ani. A supraviețuit cancerului și a trecut prin două pandemii globale

  de - | 26 aprilie 2022, 11:11 AM | Internaţional

  0

  (foto: DOGO News)

  Japoneza Kane Tanaka, cea mai vârstnică persoană din lume, care a supraviețuit cancerului și a trecut prin două pandemii globale, a murit la vârsta de 119 ani, potrivit unui comunicat al Ministerului Sănătății, Muncii și Bunăstării din Japonia, a informat CNN, citat de Libertatea. Kane Tanaka s-a născut pe 2 ianuarie 1903 şi a murit pe 19 aprilie 2022, a precizat ministerul japonez.

  Reprezentanții Guinness World Records au transmis că au aflat cu tristeţe de decesul lui Tanaka şi au spus că vestea a fost confirmată de consultantul senior în gerontologie, Robert Young. Acesta a ajutat în 2019 la confirmarea recordului lui Kane Tanaka, de cea mai în vârstă persoană în viață.

  Familia japonezei a transmis într-un mesaj pe Twitter la începutul acestei luni că Tanaka s-a îmbolnăvit frecvent în ultima perioadă, având mai multe intrări și ieșiri din spital.

  Sursa: Libertatea

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.