marþi, 26 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Cea mai celebră „clonă” a trupei Queen vine la Arad

  de Special Arad | 13 martie 2017, 2:36 PM | Muzică

  0

  Fanii arădeni ai legendarei trupe Queen vor avea parte de un concert memorabil vineri seara, 17 martie, în Club Nerv, unde va concerta trupa „Queen Real Tribute” din Serbia. 

  Membrii trupei sunt muzicieni profesioniști și fani „incurabili” Queen, drept pentru care, acum 11 ani, au înființat această trupă care duce mai departe moștenirea muzicală lăsată lumii de către Freddy Mercury. De atunci, sunt considerați cea mai bună formație de tribut Queen din Europa.

  În anii 2007 și 2008 au pornit într-un turneu internațional în marile orașe din Europa de Est, iar la finalul anului 2008 au lansat DVD-ul „Magic Rhapsody”, care conține înregistrările celor mai reușite concerte live din acea perioadă. Anul 2009 a fost un adevărat „boom” pentru „Queen Real Tribute”, fiind invitați în majoritatea țărilor din Europa, dar și în America de Sud. Au cântat în anii următori de două ori în Brazilia, precum și la marile festivaluri din Europa, cel mai reușit fiind concertul de la Belgrade Festival, unde au cântat în fața a 50.000 de oameni.

  Prețul unui bilet la concertul din Arad este 30 lei. Info & rezervări: 0745.045.454

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.