luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ce vreme ne așteaptă în weekend

  de - | 20 decembrie 2019, 11:05 AM | Regional

  0

  Vineri va fi mai cald decât în mod normal pentru această perioadă, însă pe alocuri, vor apărea ploi slabe. În restul teritoriului vor fi înnorări temporare, iar pe alocuri va ploua slab, vântul va avea unele intensificări în zona montană înaltă și, local, în Banat și Crișana.

  Valorile termice se vor situa între 3 grade, în depresiuni, și 16 grade, în Dealurile de Vest. Sâmbătă, cerul va fi înnorat, iar din a doua parte a zilei va ploua în jumătatea de vest a țării. La munte, vântul va sufla cu putere.

  Duminică, temperaturile vor fi ridicate, dar va ploua în toată țara. Maximele vor atinge 18 grade, în Constanța. În regiunile sud-vestice, cantitățile de ploaie vor fi însemnate.

  Luni, vremea se va răci. Vom avea numai 14 grade și va ploua peste tot, iar la munte vom avea un strat nou de zăpadă. Pe crestele Carpaților Meridionali vom avea viscol.

  Vremea până la finalul lunii decembrie

  În Banat, vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată. Media temperaturilor maxime se va situa între 13 şi 16 grade, iar a minimelor între 3 şi 6 grade, scrie Agerpres.

  În Crişana, până în data de 22 decembrie, regimul termic va fi caracterizat de valori mult mai ridicate decât cele specifice lunii decembrie. Astfel, vor fi temperaturi maxime a căror medie se va situa, în general, între 13 şi 15 grade şi minime, în medie, între 3 şi 6 grade. Din data de 23 decembrie se va intra într-un proces de răcire treptată, care va face ca în ultimele zile de prognoză să se înregistreze temperaturi în jurul celor caracteristice perioadei. Media temperaturilor maxime va fi de 4 – 5 grade, iar a minimelor se va situa în jurul valorii de -1 grad. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată în intervalul 21 – 29 decembrie.

  Mai multe detalii pe digi24

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.