luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ce spune ministrul Educației despre clasa pregătitoare? Anunț important făcut ieri

  de Special Arad | 29 septembrie 2015, 10:31 AM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Aflat în vizită la Arad la deschiderea anului universitar, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu a explicat și viziunea sa asupra clasei pregătitoare și de ce se află aceasta la şcoală, nu la grădiniţă. „Clasa pregătitoare de la şcoală nu mai poate fi desființată. Eu, ca minsitru, susţin necesitatea ei. De la funcţionare și până acum s-au organizat cursuri de perfecţionare pentru învățătorii care au aceste clase. Știu că unitățile de învățământ au făcut eforturi pentru a asigura infrastructura necesară derulării activităţilor acestei clase zero – cum se spune”, a explicat Sorin Cîmpeanu ieri la deschiderea anului universitar.

  În același timp, Sorin Câmpeanu a spus că o eventaulă schimbare a organizării cursurilor ar bulversa sistemul de educaţie.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.