joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ce spune Laura Crișan despre ancheta uciderii tatălui ei în atentatul cu bombă

  de - | 26 decembrie 2021, 7:25 PM | Știri Arad

  0

  Laura Crișan, fiica afaceristului Ioan Crișan, ucis în atentatul cu bombă de acum 7 luni din Arad, a decis să facă declarații incredibile chiar în ziua de Crăciun.

  Laura Crișan a vorbit pentru prima dată despre maniera defectuoasă în care a fost anchetată moartea tatălui ei. Femeia susține că trebuie să-și angajeze un avocat, întrucât este revoltată de situația actuala. „Așa nu se mai poate”, a declarat mâhnită fiica afaceristului Ioan Crișan.

  Anchetatorii au descins la ferma afaceristului, unde au făcut cercetări și au solicitat documente. Autoritățile au făcut verificări și la puțul de apă termală situat în incinta fermei de pește. Anchetatorii ar fi avut indicii că acolo s-ar ascunde diverse lucruri.

  Laura Crișan nu se afla acolo la acea oră, însă le-a permis anchetatorilor să intre și să facă verificările necesare.

  Aceasta susține că a fost audiată o singură dată de la moartea tatălui său și că nu i s-a comunicat nicio informație despre anchetarea morții tatălui ei. Femeia susține că nu a primit măcar un telefon din partea Poliției în legătura cu desfășurarea anchetei, notează Antena 3.

  Afaceristul Ioan Crișan a murit pe data de 29 mai, în urma unei explozii a mașinii în care tocmai se urcase într-o zi ce ar fi trebuit să fie una obișnuită de sâmbătă, după ce și-a băut cafeaua în parcarea unui supermarket din Arad. Nu știm nici până în prezent cine este asasinul sau asasinii care au pus la cale și care, mai apoi, au pus în practică teribilul atentat.

  Sursa: știripesurse.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.