duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ce se mai fură la Arad: cosmetice, șosete, lenjerie intimă și alimente

  de Special Arad | 1 martie 2022, 4:41 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Imagine cu rol ilustrativ

  Polițiștii Biroului de Ordine Publică au prins în flagrant delict în dimineața zilei de 28 februarie, un arădean de 38 de ani, în timp ce sustrăgea dintr-o farmacie situată pe Bulevardul Revoluției, din municipiul Arad, două creme de îngrijire facială.

  Totodată, în urma efectuării controlului corporal și al bagajelor, asupra acestuia au fost descoperite mai multe bunuri (trei creme antirid și două tensiometre) despre care exista suspiciunea rezonabilă că ar fi fost sustrase.

  În urma investigațiilor efectuate de polițiști a reieșit că acestea ar fi fost sustrase dintr-o altă farmacie situată pe Calea Radnei, din municipiul Arad.

  Prejudiciul total în valoare de aproximativ 800 de lei a fost recuperat în totalitate și restituit societăților comerciale.

  Un alt arădean, de 33 de ani, este cercetat de polițiști pentru că în ziua de 28 februarie ar fi încercat să sustragă șosete și lenjerie intimă în valoare totală de 461 de lei dintr-un magazin situat în incinta unui centru comercial din municipiul Arad.

  De asemenea, polițiștii Secției 2 Micalaca au prins în flagrant delict la data de 28 februarie, un bărbat de 29 de ani și o tânără de 19 ani, ambii din municipiul Arad, în timp ce sustrageau produse alimentare în valoare totală de 166,41 lei dintr-un magazin situat pe Calea Radnei.

  Prejudiciul a fost recuperat în toate cazurile și au fost întocmite dosare penale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.