InclusivCe să faci? N-ai ce să faci! În loc să cânte din frunză… s-a răhățit pe ea (Video viral pestilențial)

  de O. Peniță | 16 august 2020, 12:58 PM | Strada | Topic special

  3

  E vară. E cald! Ploaia nu mai vine… Ce să faci? N-ai ce să faci? În văzul lumii, mai precis al tuturor arădenilor care au avut azi treabă în zona Pieței Mici, un „meseriaș” n-a mai putut de atâta lubeniță mâncată de cu seară și, tacticos nevoie mare, fără jenă, chiar – am putea spune – cu mare tupeu , a găsit copacul dătător de „minuni” și invizibilitate. Așa că, așezat frumos lângă el, cu fața spre eventualii spectatori amatori de senzații tari (sau moi… că nu știm ce a mâncat exact pe lângă lubeniță), nenea din imaginile surprinse de colegii noștri… și-a dat drumul.n-a ținut mult, dar a fost de efect și cu efect. E foarte clar că nu ne referim la cântat, chiar dacă sunt destui care cântă din frunză și o fac cu succes, ci la „descântat”. Așa a „descântat”-o omul nostru, sub privirile noastre, că în câteva minute treaba a fost rezolvată și… nu i-a mai fost rău!

  Acum, dacă cumva imaginea sa apare pe „camere” și poate fi identificat de Poliția Locală, nu mai e treaba noastră. Cert e că nu era femeie, era bărbat și, tot cert, nu făcea nicio treabă mică. Și, iarăși cert, obositor de cert, nu ne-am permis să ne apropiem prea mult pentru a filma „adevărăciunea” pentru că ne aștepta acasă un frumos prânz de duminică și nu am dorit să destrămăm atmosfera din familie cu asemenea mirosuri dintre frunze. Drept urmare, vă rugăm insistent, nu urmăriți imaginile decât după ce ați dormit puțin. Sau, poate, nici după…

  Hai că am glumit, că e duminică, însă rămâne fapta, cu un miros urât de necivilizație. C-așa-i în România, c-așa-i și în Arad…

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nu tot voi ati semnalat lipsa toaletelor publice în Arad? A fost articole întregi pe site despre lipsa toaletelor publice în Arad, într-adevăr în piață mică există toaletă, contra cost, dar există. Ce nu înțeleg e bășcălia din articol, că așa suntem noi mai interesanți când facem mișto!

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.